The Nuraphone

€398,95 €369,95
In stock
The Nuraphone is the world's only headphone that automatically learns and adapts to your hearing.

Visit our store and experience your own unique sound!
Buy now
Delivery time: Shipped within 1 business day

The Nuraphone combines good sound quality with a unique design. When you first put on the headphones, it creates a sound profile of your hearing. It then adjusts the music's reproduction accordingly. These over-ear headphones have an in-ear design, combining the benefits of both designs. The in-ear earbuds provide a detailed sound reproduction, while the over-ear ear cups provide a powerful bass. Thanks to the active noise canceling, you can shut out distracting ambient noise. Want to hear more of your environment? Switch on Social Mode to keep ambient noise audible.

2 reviews

5 stars based on 2 reviews

t
20 Dec 2019
Tijs Kok
Ik ben een echte muziekfanaat en heb daarom besloten om maar eens goed te investeren in mijn passie. De nieuwe Nuraphone... Op het eerste gezicht misschien prijzig, maar ik kan u ervan verzekeren dat u hier geen spijt van zult krijgen.

Voor mij is geluidskwaliteit het belangrijkst en voornamelijk op basis hiervan geef ik de Nuraphone 5 sterren. De geluidskwaliteit is simpelweg ongeëvenaard. Dit komt doordat deze innovatieve koptelefoon het geluid aanpast op basis van iedere subjectieve gevoeligheid voor hoge en lage tonen. Op deze manier realiseert de Nuraphone een optimale geluidservaring. Eerst was ik skeptisch over deze feature, maar het is mogelijk om dit subjectief geluid te vergelijken met het 'normale/algemene' geluid van de koptelefoon (dus niet aangepast op uw gehoor). Toen ik dat uitprobeerde, bleek dat het verschil tussenbeide écht groot is!

Qua fit is er niets op aan te merken. Zelfs wanneer ik deze draag tijdens het hardlopen, blijft de koptelefoon goed zitten. Ook het in-ear component zit fijn en er zijn hiervan meerdere maten bijgeleverd, zodat u zelf uw eigen optimale fit kunt bepalen.

Deze koptelefoon is al met al een echte aanrader voor iedereen die optimaal wil kunnen genieten van muziek. Ikzelf ben mijzelf eeuwig dankbaar dat ik dit sterk staaltje techniek heb weten te bemachtigen, want muziek luisteren is echt nog nooit zo persoonlijk geweest!
m
27 Nov 2019
Maurits Richard
Super koptelefoon! Geluidskwaliteit is enorm goed, het persoonlijke profiel draagt hier voor een groot deel aan bij maar ook de immersion mode maakt deze koptelefoon een one-of-a-kind. Enige echte nadeel is dat hij niet heel compact is.